Ananaspaj.se

Godaste & bästa ananaspaj recepten!

Välkommen till ananaspaj.se den största samlingen för de bästa och godaste  ananaspaj recepten!

Här hittar du smarriga och goda  ananaspaj recept , både vanliga sorter, exklusivare varianter och riktigt udda bakverk! Med tungan rätt i mun och ett glatt sinne har vi gjort en sida för att fira vår älsklingsdessert, ananaspajen som oavsett om du föredrar att äta den med glass, grädde eller vaniljsås (eller som den är!) har firat våra magar och smaklökar sen barnsben.

Ananaspaj.se är din receptsamling på nätet !

Vi jobbar på att snart få upp en bättre sida för alla som älskar ananaspaj och där du kan bidra med dina egna recept och bilder – allt för att främja ananaspajs fantastiska smak och upplevelser!

Snart kommer vi även att göra om sidan och få upp en ny sektion med läsarnas egna bidrag och recept – så vässa pennorna så skapar vi snart mästerverk!

Vi som gör ananaspaj.se ser gärna att vi får komma in i ditt kök och tillsammans inspirera och utveckla nya smaker och upplevelser, vi står för receptsamlingarna och du står för passionen i köket. Låt degen flöda och ananas skäras för här ska ätas ananaspaj!

Ett urval av vad du kan hitta på ananaspaj.se är givetvis en massa goda ananaspaj recept och även vissa andra desserter och pajer. Vi försöker även tipsa om bra saker för köket, ugnen, förkläden och kuriosa som hör hemma med ett mysigt och inbjudande kök.

Vi älskar ananaspaj och är måna om att så många som möjligt ska lära sig att baka och även dela med sig av de fantastiska ananaspaj recept som finns i våra huvuden, skrynkliga lappar och slitna kokböcker. Skriv ner dem i ett mail eller här på ananaspaj.se och låt fler få ta del av ditt ananaspaj favoritrecept!

Detta är målet med denna sida och vi hoppas att du fastnar för ett recept och provar det!